Карамельная сірне қышқылмен
Жеткізу шарттары
0
кг
0
кг
фура
Тауардың сипаттамасы
Қышқыл карамель мелассасы-бұл тәттілендіргіш ретінде ғана емес, сонымен қатар антикристаллизатор ретінде де қызмет ететін кондитерлік өнеркәсіп үшін жоғары тиімді өнім. Ол кондитерлік өнімдер, тұздықтар, таңғыштар, қоспалар және тәтті тағамдар өндірісінде белсенді қолданылады, дайын өнімнің тұрақтылығы мен құрылымын жақсартады. Меласса қанттың кристалдануын болдырмайды және сақтау мерзімін ұзартады, бұл оны заманауи өндіріс процестерінде таптырмас ингредиент етеді.
Техникалық сипаттамалары
Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
60
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
83
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
<10
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Консервіленген тағамдар
Пісіру
- Шайнауқасиеттерінарттыру
- Жылтырнемесежылтырбет
- Тестреологиясы
- Ылғал/жұмсақ консистенция береді
- Тәттіліктібақылау
- Ашытылған қанттардың көзі сыртқы түрі
Сүт өнімдері
- Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Қажетті құрылымды қалыптастыру
Кондитерлік өнімдер
- Кристалдануды бақылау
- Серпімділік/қаттылық береді
- Ылғалдылықты бақылау
- Тәттілікті бақылау
- Құрылымды жақсарту
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Алкогольсіз сусындар
- Тәттіліктібақылау
- Дәмге әсер етеді
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Хош иісті күшейту
- Энергетикалыққұндылық
- Осмостық бақылау
Дайын қоспалар
- Байланыстырушы агент
Консервіленген тағамдар
- Құрылымды жақсарту
- Тәттілікті бақылау
- Кристалдануды бақылау
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Тұтқырлыққа әсер етеді