Жүгері эмбрионы
Жеткізу шарттары
0
кг
любой объем
Тауардың сипаттамасы
Жүгері эмбрионы-өңдеу процесінде бөлінетін жүгері дәнінің құнды құрамдас бөлігі. Оның құрамында 84% – дан 86% – ға дейін май бар және жүгері майын өндіру үшін және жемшөптің құрамдас бөлігі ретінде қолданылады. Құрамында май мен қоректік заттар көп болғандықтан, жүгері эмбрионы жемді де, өсімдік майларын да байытады, олардың жоғары сапасы мен тағамдық құндылығын сақтайды.
Техникалық сипаттамалары
Ылғалдылық, % (max.)
13%
Үйінді салмағы, г/дм 3
450 - 550
РН көрсеткіші
4,0 - 6,0
Ақуыздың массалық үлесі, %, max.
0.4
SO 2 массалық бөлігі,мг / кг, max. (сұраныс бойынша, SO2 мөлшері - 10 мг/кг)
0.4
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
Пісіру
- Тест реологиясы
- Ұнтақтықты береді
- Зақымдануға төзімділік
- Құрылымды жақсарту
- Қалыңдау және тұрақтандыру
- Сыртқы түрін жақсартады
Сүт өнімдері
- Кесектердің пайда болуына жол бермейді
- Байланыстырушы агент
- Толтырғыш
- Сусыздандырылатын агент
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Кондитерлік өнімдер
- Тегістік береді
- Ылғалдылықтыбақылау
- Құрылымдыжақсарту
- Қалыңдаужәнетұрақтандыру
- Өнімді қалыптастыру
Алкогольсіз сусындар
- Кесектердің пайда болуына жол бермейді
- Толтырғыш
- Ұнтақтықты береді
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлықты модельдеу
Дайын қоспалар
- Ылғалдылықты бақылау
- Фазалардың бөлінуіне жол бермейді және тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Құрылымды жақсарту
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
- Құрылымды жақсарту
- Ашытылған қант көзі
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді