Мальтодекстрин сиропы
Жеткізу шарттары
0
кг
0
кг
0
кг
фура
Тауардың сипаттамасы
Мальтодекстрин сиропы-крахмалды толық емес гидролиздеу арқылы алынған органикалық зат. Ол бейтарап немесе сәл тәтті дәмі және суда тамаша ерігіштігі бар тиімді Тәттілендіргіш және қоюландырғыш ретінде қызмет етеді. Мальтодекстриндер йогурттар, пудингтер, тұздықтар, салат таңғыштары, нан және кондитерлік өнімдер, чиптер, балмұздақ, кәмпиттер мен шұжықтарды қоса алғанда, көптеген тағамдарда қолданылады. Бұл сироп өнімнің құрылымы мен консистенциясын жақсартуға көмектеседі, оның жоғары сапасы мен тұрақтылығын қамтамасыз етеді.
Техникалық сипаттамалары
Құрғақ заттардың құрамы, %
70-72
Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
20 – 25
Қолдану
Өңделген ет және балық
Тұздықтар мен таңғыштар
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Өңделген ет және балық
- Дәмді жақсарту
- Майсыз майдағы май сезімін күшейту
- Құрғақ шұжық өнімдерінің пісу процесін жеделдету
- Тартылған Зак қышқылдану қаупін азайту
Тұздықтар мен таңғыштар
- Өнімді жұмсақ құрылыммен қамтамасыз ету
- Майсыз тағамдардағы май сезімін арттыру
- Құрғақ заттардың үлесі артады
Кондитерлік өнімдер
- Кристалданудың төмендеуі
- Дәмді жақсарту
- Қанттың алдын алу
Алкогольсіз сусындар
- Тәттілікті реттеу
- Сүтті немесе қантты ішінара ауыстыру арқылы құрғақ затты көбейтеді
- Тұтқырлық өседі
- Жауын-шашынның алдын алу
- Кесектерге қарсы қасиеттері
- Көбік түзетін қасиеттерді жақсарту (газдалған сусындар үшін)