Төмен қантты меласса
Жеткізу шарттары
0
кг
0
кг
фура
Тауардың сипаттамасы
Төмен қантты меласса-тәттілікті айтарлықтай арттырмай, құрғақ заттардың үнемді көзі қажет болатын өнімдер үшін тамаша шешім. Құрамында жоғары қант бар, ол дайын өнімнің құрылымын жақсарта отырып, кристалдану мен кебудің алдын алады. Нан-тоқаш және кондитерлік өнімдерде кеңінен қолданылады, бұл өнімдердің консистенциясы мен беріктігін жақсартуға көмектеседі, олардың жоғары сапасын қамтамасыз етеді.
Техникалық сипаттамалары
Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
60
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
83
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
<10
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Консервіленген тағамдар
Пісіру
- Шайнау қасиеттерін арттыру
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Тест реологиясы
- Ылғал/жұмсақ консистенция береді
- Тәттілікті бақылау
- Ашытылған қанттардың көзі сыртқы түрі
Сүт өнімдері
- Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Қажетті текстураны жылдам алу
Кондитерлік өнімдер
- Кристалдануды бақылау
- Серпімділік/қаттылық береді
- Ылғалдылықты бақылау
- Тәттілікті бақылау
- Құрылымды жақсарту
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Алкогольсіз сусындар
- Тәттілікті бақылау
- Дәмге әсер етеді
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Хош иісті күшейту
- Энергетикалық құндылық
- Осмостық бақылау
Дайын қоспалар
- Кристалдануды бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Құрылымды жақсарту
- Консервіленген тағамдар
Консервіленген тағамдар
- Құрылымды жақсарту
- Тәттілікті бақылау
- Кристалдануды бақылау
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Сұрау бағасы
фура