Мальтоза сиропы
Жеткізу шарттары
0
кг
0
кг
фура
Тауардың сипаттамасы
Мальтозды сироп-бұл крахмал мен мальтозды қантқа негізделген жоғары сапалы өнім, ол керемет өнімділікке ие. Ол ылғалдың аз сіңуімен, орташа тәттілігімен және кристалдану мен тотығуға тамаша төзімділігімен ерекшеленеді. Сироп орташа тұтқырлық пен жоғары химиялық тұрақтылықты көрсетеді, бұл оны кондитерлік өнімдерде, салқын сусындарда, сүт өнімдерінде, сырада, желеде, кондитерлік өнімдерде, дәмдеуіштерде және тез дайындалатын тағамдарда қолдануға өте ыңғайлы етеді. Бұл қасиеттер өндіріс процестерінде сенімділік пен жоғары сапаны қамтамасыз етеді.
Техникалық сипаттамалары
Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
60
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
83
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
<10
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Консервіленген тағамдар
Пісіру
- Шайнау қасиеттерін арттыру
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Тест реологиясы
- Ылғал/жұмсақ консистенция береді
- Тәттілікті бақылау
- Ашытылған қанттардың көзі сыртқы түрі
Сүт өнімдері
- Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Қажетті текстураны жылдам алу
Кондитерлік өнімдер
- Кристалдануды бақылау
- Серпімділік/қаттылық береді
- Ылғалдылықты бақылау
- Тәттілікті бақылау
- Құрылымды жақсарту
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Алкогольсіз сусындар
- Тәттілікті бақылау
- Дәмге әсер етеді
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Хош иісті күшейту
- Энергетикалық құндылық
- Осмостық бақылау
Дайын қоспалар
- Кристалдануды бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Құрылымды жақсарту
Консервіленген тағамдар
- Құрылымды жақсарту
- Тәттілікті бақылау
- Кристалдануды бақылау
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Тұтқырлыққа әсер етеді