Мальтозды меласса
Жеткізу шарттары
0
кг
0
кг
фура
Тауардың сипаттамасы
Мальтозды меласса-құрамында мальтоза дисахариді көп болатын табиғи өнім. Ол уыт сырасына ұқсас сипаттамаларға ие және қайнатуда сусындарға қажетті тығыздық пен дәм беру үшін қолданылады. Ашытылмайтын қанттар мелассаға ерекше дәм береді және оны сыра мен басқа сусындар өндірісінде құнды компонент етеді. Мальтозаның жоғары мөлшері керемет органолептикалық қасиеттер мен қажетті тығыздықты қамтамасыз етеді.
Техникалық сипаттамалары
Мальтозаның мазмұны, %
35-75
Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
40-60
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
78
SO 2 массалық бөлігі,мг / кг, max. (сұраныс бойынша, SO2 мөлшері - 10 мг/кг)
8
Бояу, бірлік EBC (max.)
0,85
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Тұздықтар мен таңғыштар
Пісіру
- Шайнау қасиеттерін арттыру
- Ылғал/жұмсақ консистенция береді
- Тест реологиясы
- Тәттілікті бақылау
- Құрылымды жақсарту
- Жылтыр немесе жылтыр бет
Сүт өнімдері
- Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Қажетті құрылымды қалыптастыру
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Тәттілікті бақылау
Кондитерлік өнімдер
- Кристалдануды бақылау
- Серпімділік/қаттылық береді
- Ылғалдылықты бақылау
- Тәттілікті бақылау
- Құрылымды жақсарту
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Алкогольсіз сусындар
- Тәттілікті бақылау
- Дәмге әсер етеді
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Хош иісті күшейту
- Энергетикалық құндылық
- Осмостық бақылау
Дайын қоспалар
- Кристалдануды бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Құрылымды жақсарту
Тұздықтар мен таңғыштар
- Тәттіліктібақылау
- Тегістік береді
- Синерезиске төзімділік
- Тұтқырлыққа әсер етеді