Нативный жүгері крахмалы тамақ
Жеткізу шарттары
0
кг
0
кг
0
кг
0
кг
0
кг
Тауардың сипаттамасы
Жүгері крахмалы-жүгері дәндерін өңдеу арқылы алынатын өнім. Бұл ақ ұнтақ, кейде сарғыш реңктері бар, айқын дәмі жоқ, жүгері хош иісі әрең сезіледі. Жүгері крахмалы сумен әрекеттескенде қатты ісінеді және көлемі артады.
Техникалық сипаттамалары
Ылғалдылық, % (max.)
13%
Үйінді салмағы, г/дм 3
450 - 550
РН көрсеткіші
4,0 - 6,0
Ақуыздың массалық үлесі, %, max.
0,35
SO 2 массалық бөлігі , мг/кг, max. (сұраныс бойынша, SO2 мөлшері – 10 мг/кг)
30
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
Пісіру
- Шайнауқасиеттерінарттыру
- Жылтырнемесежылтырбет
- Тестреологиясы
- Ылғал/жұмсақ консистенция береді
- Тәттіліктібақылау
- Ашытылған қанттардың көзі сыртқы түрі
Сүт өнімдері
- Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Тәттіліктібақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Қажетті құрылымды қалыптастыру
Кондитерлік өнімдер
- Кристалданудыбақылау
- Серпімділік/қаттылық береді
- Ылғалдылықтыбақылау
- Тәттіліктібақылау
- Құрылымдыжақсарту
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Алкогольсіз сусындар
- Тәттіліктібақылау
- Дәмге әсер етеді
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Хош иісті күшейту
Дайын қоспалар
- Кристалдануды бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Құрылымды жақсарту
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
- Құрылымдыжақсарту
- Тәттіліктібақылау
- Кристалданудыбақылау
- Жылтырнемесежылтырбет
- Тұтқырлыққа әсер етеді